2011 m. sausio 4 d., antradienis

Įdaryti pievagrybiai

8 dideli pievagrybiai

2 riekelės neriebios šoninės

2 šaukštai ruginių džiūvėsėlių

1 svogūnas

½ šaukštelio džiovintų česnakų granulių

3-4 šaukštai tarkuoto puskiečio sūrio

šaukštas aliejaus

petražolių

druska, pipirai

Nuvalyti pievagrybius drėgnu skudurėliu, nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti svogūną, šoninę ir pievagrybių kotelius, pakepti aliejuje. Smulkiai supjaustytas petražoles sumaišyti su džiūvėsėliais ir pakepinta pievagrybių ir svogūnų mase. Įberti pipirų ir česnakų granulių, gauta masę įdaryti pievagrybių kepurėles, uždėti tarkuoto sūrio. Iš folijos padaryti mažus padėkliukus, įdėti į juos pievafrybius ir kepti 180°C orkaitėje apie 20 minučių.